ACT Basics, 6 daagse ACT training, een procesgestuurde aanpak

door Lieve Bruyninx

Inhoud: Wat is de impact van process-based ACT op basic ACT training? Is het mogelijk om vanaf de eerste stap in ACT te leren hoe je interventies kunt inzetten op maat van de cliënt? Om te vertrekken vanuit waarom in plaats van vanuit wat en hoe? Het antwoord is ja! De cursus is ervaringsgericht en procesgestuurd tot in de kern en biedt veel ruimte voor zelf oefenen.

Deze 6-daagse training is ervaringsgericht opgezet en biedt je alle kernconcepten van ACT. Je leert wat de essentie van ACT is, als mens en als therapeut.

Dit zal je helpen om betere professionele afwegingen te maken over wat je moet doen en wanneer, met hulp van ACT-interventies. Oefeningen, metaforen, rollenspel en het leren maken van afwegingen over de passende interventies zijn allemaal kernonderdelen van de training.

Na afloop van de cursus heb je alle kerncomponenten van ervaren en heb je ermee gewerkt. Wat je meeneemt is een diepe ervaring met waar ACT echt over gaat en hoe je ACT in je eigen praktijk kunt toepassen.

Programma: Dag 1 en 2: Ervaringsgerichte introductie process-based ACT. Dag 3, 4, 5 en 6: ACT als therapeut: hoe doe je dat?

Data: 12, 13 en 20 november en 8, 15 en 22 januari van 9-16u.

Locatie: ON-LINE

Doel publiek: Deze training is gericht op professionals in de gezondheidszorg met een begin niveau in ACT, hoewel we denken dat deelnemers die al meer training gehad hebben nog steeds baat zullen hebben bij deze cursus.

Studie uren: 36u (de workshop zelf) plus 24u (lezen en oefenen)

Studie materiaal: Acceptance and Commitment Therapy: An experiential approach to behavior change (2004) by Hayes, Strosahl & Wilson.

Prijs : € 990 (early bird, tot 15 oktober); € 1190 (normaal tarief, vanaf 15 oktober)

Factor Psy is CRKBO geregistreerd. De workshop is is vrijgesteld van BTW.

Inschrijving: Registreer je via deze link. Uiterste inschrijvingsdatum is 15 januari 2021.

Annulering: U kunt de eerste 14 dagen na aanmelding via fikket kosteloos annuleren. Daarna gelden er voorwaarden bij annulatie. Zie voor het volledige annuleringsbeleid: https: //www.factorpsy.nl/leveringsvoorwaarden.