Onze diensten

Training en Consultancy

Sinds vijf jaar trainen we psychologen en andere gezondheidszorg-medewerkers in Nederland en België. Onze workshops kunnen basic zijn of verdiepend, experiëntieel, technisch of een combinatie van beide. Deelnemers zijn steeds enthousiast over hoe warmte en precisie met elkaar verweven worden. Leren denken vanuit “waarom doe ik dit” voor ze aan “wat ga ik doen” beginnen helpt hen om meer maatwerk te leveren en complexe casussen te begrijpen. Workshops worden online of op locatie gegeven worden. .

Regelmatig wordt Factor Psy gevraag voor expert advies met betrekking tot training en behandelprogramma’s in organisaties. In onderling overleg creëert Factor Psy aangepaste trainingen toegesneden op de noden van specifieke teams. Het opzetten of verduurzamen van procesgestuurde behandelprogramma’s in ACT kan hier onderdeel van zijn. Alle workshops die Factor Psy voorziet, kunnen op maat gemaakt worden voor uw organisatie.

 

Contacteer Lieve

Supervisie

We hebben expertise in het geven van supervisie aan professionals die advies zoeken voor cassussen waarin extra ondersteuning nodig is. We werken steeds in kleine groepen zodat enerzijds gewaarborgd is dat er voldoende tijd is om complexe casussen goed door te werken en er anderzijds steeds variatie is in problematieken en therapiestijlen.

Naar supervisie

Therapie en coaching

Een persoonlijk traject kan starten vanuit het verlangen om als mens te groeien of om zicht te krijgen op terugkerende patronen in het leven. Of iemand vastloopt of wil verkennen, vaak is hulp van een psycholoog zinvol om richting te geven aan deze zoektocht met strategieën die individuen kunnen helpen om (terugkerende) valkuilen te vermijden. Elke begeleiding is individueel maatwerk. Cliënt stellen de duidelijke en betrokken aanpak op prijs.

 

Naar Therapie