Individuele Therapie

Gedragstherapie en ACT zijn geïntegreerd in alle aspecten van mijn therapeutische werk.  Dat betekent dat elke therapie start bij uw verhaal.

We gaan samen na hoe normale menselijke ervaringen kunnen leiden tot vastlopen en hoe een gevoel van eigenwaarde kan worden aangetast door psychologische processen. De therapie biedt duidelijke handvatten over hoe die zelfde processen kunnen worden ingezet naar een pad van groei en welzijn. Dat vraagt vaak intensieve en open samenwerking tussen cliënt en therapeut en is nooit een one-size-fits-all recept. De interventies zijn steeds afgestemd op de behoeften van de individuele cliënt met als doel duurzame verandering.

Op dit moment is er een cliëntenstop.

AFSPRAKEN ANNULEREN

Indien het niet mogelijk is (ongeacht de reden) om op de gemaakte afspraak aanwezig te zijn, laat mij dit dan 24 uur van te voren weten. Anders zal de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht worden. Afspraken kunnen telefonisch worden gewijzigd.

VERGOEDINGEN

De prijs van een therapiegesprek is 100 euro.

Factor Psy heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit is een bewuste keus. Zorgverzekeraars beperken steeds meer de vrije keus van behandelaar, de geboden behandeling en de behandelduur. Behandeling bij een contractvrije psycholoog heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Uw eigen risico bij de zorgverzekeraar wordt niet aangesproken
  • Derden hebben geen inzicht uw dossier
  • Er is geen verwijzing nodig vanuit de huisarts
  • U bent volledig vrij in de keus van behandelaar en behandeling