Waar blijft de Therapeut in de Therapeutische Relatie?

Hoe zorgen hulpverleners voor hun eigen behoeften? Hoe hou jij jezelf staande, in een wereld die grondig veranderd is? Een wereld waar het appèl op zorgverstrekkers om anderen te helpen alleen maar groter is geworden?

Therapeuten zijn zelf hun belangrijkste werkinstrument. Zelfzorg is daarin cruciaal: stilstaan bij waar je staat in je werk en hoe je in balans blijft. Veel hulpverleners hebben veel meer aandacht voor hun cliënten dan voor zichzelf. Dat heeft invloed op hun eigen evenwicht en uit zich uiteindelijk in zorgwekkend hoge burn-outcijfers. Hoe blijf je én goed hulpverlenen én stilstaan bij je eigen noden?

Deze workshop geeft hulpverleners de ruimte om te kijken naar hun eigen pijn, begeleid door een collega-professional. Door middel van modelling en dialoog zullen we de noden, zorgen en twijfels onderzoeken die het vaakst ervaren worden door hulpverleners. Met ervaringsgerichte oefeningen zullen handvatten geboden worden om hier met meer zelfbewustzijn en compassie mee om te gaan.

Tijd: nieuwe datum nog onbekend. Als je interesse hebt, neem dan contact op!

Plaats: ONLINE

Kosten: € 200,-. Factor Psy is een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut. De workshop is daarmee vrijgesteld voor de heffing van btw.

Doelgroep: De workshop is geschikt voor hulpverleners die zoeken naar een betere balans in hun werk

Inschrijving: Uiterste datum voor inschrijving is onbekend. Inschrijven kan door je in te schrijven via volgende link.

Annulatievoorwaarden: Klik hier.